Art Is On

Goud & Zilversmederij

Vereeuwig een waardevol moment met een gedenksieraad uit Zevenhuizen

Een herinnering draagt u in uw hart. Uw wens is waardevol bij Artison. Een naam met sierlijke letters gegraveerd in een armband, de as van uw dierbare in een hangertje, of het logo van uw bedrijf in een horloge ter gelegenheid van een jubileum. De goudsmeden van Artison zorgen ervoor dat u uw herinnering altijd bij u draagt.

Laseren tot in de kleinste puntjes

Laseren tot in de kleinste puntjes

Het lassen met een laser is een smelt handelswijze die nauwkeuriger is dan solderen. Hiermee is het mogelijk om metalen aan elkaar te lassen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de plekken waar we met solderen niet bij kunnen komen. Het resultaat? Prachtige samensmelting zonder kleurverschil.

De kunst van het graveren

De kunst van het graveren

Versier uw sieraad met een prachtige gravure. Heeft u een voorkeur voor sierlijke of statige letters? Onze computergestuurde graveermachine vervaardigt alle lettertypes naar uw wens.

Uw bedrijf in goud en zilver

Uw bedrijf in goud en zilver

Bent u trots op uw bedrijf? Artison vervaardigt gouden of zilveren speldjes, dasspelden, hangers of manchetknopen met het logo van uw bedrijf. Vraag advies aan Artison, uw goudsmid in de regio Rotterdam.

Gedenksieraden met as

Gedenksieraden met as

Uw dierbare is altijd dichtbij met een tastbare herinnering. U kunt de as van uw dierbare zichtbaar of verborgen laten verwerken in een hanger. Bij Artison koesteren wij uw wens.

Artison
Bredeweg 136 
2761 KB Zevenhuizen, Zuid Holland

KvK: 68806795

BTW ID: NL001124036B73

Openingstijden

Maandag - Donderdag 08:00 - 16:00

Vrijdag 08:00 - 15:00